Meikkitrendit 2017

Vaatteet, asusteet, hiukset ja niin myös meikit muuttavat ajankuluessa trendejään. Se mikä 90-luvulla oli muotia oli 2000-luvulla varsin karmeaa. Trendit usein toistavat itseään ajan saatossa ja 90-luvun juttaja ollaankin taas tuomassa esiin näin 2010-luvulla. Trendit kiertävät ja aikaa kuluu, joka tapauksessa meikkaaminen on aina ollut ja tulee aina olemaan trendikästä. Ja yleensä se vielä kulkee käsi kädessä vaatteiden kanssa – kannattaakin siis seurata mitä ihmiset ovat vaikkapa zalandon nettialennuskoodeillansa tilanneet ja soveltaa omaa meikkiä niihin liittyen!

Nude

Viime aikoina on paljon painotettu meikkaamisessa nudea. Mitä se siis tarkoittaakaan? Nudella tarkoitetaan luonnollisen näköistä väriä tai tässä tapauksessa meikkiä. Meikataan vaikka ei niin siltä näytetäkkään. Pyritään siis mahdollisimmaan luonnollisen näköiseen ulkomuotoon meikkaamisen osalta.

Luonnolliseen meikkityyliin kuuluu kyllä yhtäläisesti täsmällisen meikin tekeminen. Rajut värit ja selkeästi huomattavissa oleva meikki vain pysyttelevät poissa kyseisestä trendistä. Pyrkimys on näyttää mahdollisimman luonnolliselta, vaikka meikkiä kasvoilla voikin olla aina meikkivoiteesta luomiväriin saakka.

Eipä tämä luonnolliselta näyttäminen ole mikään uusi juttu, sillä luonnolliselta näyttäminen vaan kuuluu lähes joka vuotisiin trendeihin. Etenkin kesällä luonnollisuus on huipussaan, ihan joka vuosi.

Glitteriä

Vaikka luonnolliselta näyttäminen on myös vuoden 2017 juttu, niin ei pidä unohtaa että samaan vuoteen voi myös mahtua jotain rajua. Glitter ei yksinään pidä sijaa rajusta meikistä vuonna 2017, vaan on yksi näyttävistä jutuista. Milloin glitteriä on huiskittu kampauksiin tai lilan kanssa luomelle, niin nyt the juttu onkin huulet. Kyllä, tänä vuonna rohkeasti vain glitteriä huulipunan päälle niin on ihan asian ytimessä ja näyttää tiedostavansa viimesimmät trendit! Glitterihuulia on nimittäin nähty niin catwalkeilla kuin somessakin tänä vuonna. Jokainen voi vain kuvitella, mitä kesän festarit tukevat olemaan huulipunien ja glittereiden kera!

Punaiset huulet

Ovatko punaiset huulet olleet koskaan poissa meikkitrendeistä? Tuskin ja edelleen punaiset huulet jatkavat porskuttamista vuonna 2017. Tumma punainen on viettelä ja osimoilleen myös raju ratkaisu meikkiin, mutta samalla varsin toimiva.

Jos et siis vielä omista ainoatakaan punaista huulipunaa, niin sukkelasti kohti huulipunahyllyjä. Punaiseen huulipunaan kun yhdistetään edellä mainittu glitteri, niin saadaan aikaiseksi varsin huumaava ja viimeisintä huutoa oleva huulimeikki.

Hyvästit voimakkaille varjostuksille ja puuterille

Jos nude ja meikkitömältä näyttäminen on suuressa huudossa tänä vuonna, niin kuuluhan siihen kauppaan myös heittää hyvästit voimakkaille kasvojen varjostuksille ja samalla myös puuterille.

Voimakkailla varjostuksilla on jo pitkään pyrityy muokkaamaan kasvojen muotoa ja luomaan unelmien malli kasvoille. Nyt se on ohi ja voimmakkaille varjostuksille voi viitata kintaalla. Kevyet varjostukset ja omien kasvojen muodon esiintuominen on sekä luonnollista että kaunista tänä vuonna.

Puuterilla on jo vuosia pyritty saamaan kasvoilta epätoivottu kiilto kadoksiin ja luomaan ihosta mattapintaisen näköinen. Vaan ei enää! Puuterilla voi tänä vuonna nakata vesilintua ja antaa oman ihon hehkua. Kyllä, siinä missä luonnolliselta näyttäminen niin myös kiiltävähkö iho on muotia. Jos ei muuten kiiltoa iholle saa, voi jopa sipaista hieman metallinhohtoa kasvoille.

Jotain rajuakin

Ja koska meikkitrendit tarvitsevat luonnollisuuden rinnalle toki jotain rajua, niin tänä vuonna rajua näkee luomilla. Sinnepäin sipaistut luomivärit ovat varsin in ja etenkin siinä tapauksessa, jos luomiväri on sinistä! Kyllä, sinisistä luomiväreistä alkaakin olla jo hetken aikaa ja tänä vuonna päästäänkin takaisin sinisyyden aikaan. Mitä sinsisempi sen parempi ja mitä huolitellumman näköinen sitä parempi!

Sinisten luomien ja punaisen huulipunan rinnalla vahvana pomppii myös ikuinen tyttöjen suosikki, nimittäin pinkki! Pinkki on selvä kevään merkki ja jatkaa suosiotaan vuodesta toiseen niin asusteissa kuin tänä vuonna myös meikissä.

Jos sininen luomiväri ei innosta, niin aina voi tyytyä rajuun silmien rajaukseen. Koska myös rajut rajaukset ilman luomiväriä ovat tämän vuoden juttu. Täysin liiotellut pitkät ja paksut silmien rajaukset ilman luomivärejä ovat myös tämän vuoden rajuja trendejä. Ja kyllä, värinä toimii mikäs muukaan kuin varsin klassinen musta.

Kesän lapset

Käsi ylös, joka odottaa jo kesän festareita tai joka vuotisia juhannuskekkereitä kavereiden kanssa. Aivan ja kyllähän joka juhannukselle on pukannut oma trendi. Milloin juhannus ja kesän juhlat ovat näkyneet pitsishortseina tai kukkaseppeleinä hiuksissa. Vuoden 2017 kesän juttu ovat kukat kasvoilla. Jos ei tahdo lähteä rajulle kannalle ja vetämään övereitä koko kasvoja ympäröivälle kukkaköynnökselle, voi aina ottaa kevyemmänkin kannan. Kesän juttuun voi lähteä mukaan joko rajusti ja suurieleisesti tai maskeeraamalla sievän kukan esimerkiksi silmäkulmaan. Toimii varmasti kesän juhlissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *